vacature junior advocaat

We zijn op zoek naar een junior advocaat, met interesse voor administratief recht

Surmont Advocaten is gespecialiseerd in administratief recht, omgevingsrecht, agrarisch recht, verzekerings- & aansprakelijkheidsrecht, handels- en economisch recht en intellectuele eigendom. Onze ambitie is om juridische vragen op een proactieve en pragmatische manier toegankelijk te maken voor mensen, organisaties en bedrijven. We voeren procedures voor zowel de gewone hoven en rechtbanken als de administratieve rechtscolleges in het land. Onze cliënten zijn actief in de voedingsindustrie, projectontwikkeling, technologiesector, internationale handel …

Profiel

Surmont Advocaten zoekt een ambitieuze junior (tot 5 jaar ervaring) of stagiair(e) met bijzondere interesse voor administratief recht. We kijken niet alleen uit naar flexibiliteit, zelfstandigheid en teamspirit, maar ook naar betrokkenheid bij cliënten en hun activiteiten. Op die manier wilt u hen juridisch de best mogelijke bijstand verlenen. Aanvullende diploma’s en specialisaties zijn een pluspunt.

Aanbod

U vindt bij ons een aangename werksfeer in een kantoorvilla met uitstraling en een zeer goede bereikbaarheid. U kunt op een persoonlijke all-round opleiding rekenen, waarbij u van meet af aan wordt betrokken in boeiende en gevarieerde dossiers. Daartegenover staat een marktconforme vergoeding en kansen om u intensief te specialiseren.

Ons kantoor kent een sterke toename in klanten en dossiers. Hierdoor kunnen we waardevolle medewerkers tevens vlotte doorgroeimogelijkheden aanbieden.

→ Mail uw kandidatuur met cv naar mr. Jan Surmont. Daarna nodigen we u uit voor een eerste gesprek.