vacature junior advocaat

We zijn op zoek naar een junior advocaat administratief recht, met bijzondere interesse voor omgevingsrecht

Surmont Advocaten is gespecialiseerd in administratief recht, omgevingsrecht, agrarisch recht, verzekerings- & aansprakelijkheidsrecht, handels- en economisch recht en intellectuele eigendom. Onze ambitie is om juridische vragen op een proactieve en pragmatische manier toegankelijk te maken voor mensen, organisaties en bedrijven. We voeren procedures voor zowel de gewone hoven en rechtbanken als de administratieve rechtscolleges in het land. Onze cliënten zijn actief in de voedingsindustrie, projectontwikkeling, technologiesector, internationale handel …

Profiel

Surmont Advocaten zoekt een ambitieuze junior advocaat administratief recht (3 tot 5 jaar ervaring, stage inbegrepen) met bijzondere interesse voor omgevingsrecht. We kijken niet alleen uit naar flexibiliteit, zelfstandigheid en teamspirit, maar ook naar betrokkenheid bij cliënten en hun activiteiten. Op die manier wilt u hen juridisch de best mogelijke bijstand verlenen. Aanvullende diploma’s en specialisaties zijn een pluspunt.

Aanbod

U kunt bij ons rekenen op een aangename werksfeer in een stijlvolle kantoorvilla en een zeer goede bereikbaarheid. We voorzien een persoonlijke all-round opleiding, waarbij u van meet af aan wordt betrokken in boeiende en gevarieerde dossiers. Daartegenover staat een marktconforme vergoeding en kansen om u intensief te specialiseren.

Ons kantoor kent een snelle en sterke toename in klanten en dossiers. Hierdoor willen we waardevolle medewerkers ook graag vlotte doorgroeimogelijkheden aanbieden.

→ Mail uw kandidatuur met cv naar mr. Jan Surmont. Daarna nodigen we u uit voor een eerste gesprek.